Porsche 936 1977

Er man vild med Formel 1, så har man som regel også en interesse i udlandets løb. Der findes små og store klassikere, og har man lyst til at opleve dem på nært hold, så kan man rejse afsted. Blandt de mest populære F1-løb findes blandt andet Belgiens Grand Prix. Her kan man rejse til for blot 4.495,- med både overnatning og adgang til løbet inkluderet i prisen. Formel 1-rejser er populære blandt danskerne, og man kan virkelig komme ud og opleve mange spændende løb.

Et af de mest populære løb er naturligvis klassiskeren Le Mans i Frankrig. Har man ikke oplevet løbet før, kan det være oplagt at sætte sig ind i Le Mans motorsport historie – her vil man også kunne læse om de forskellige vindere af løbet gennem årene. Le Mans må siges at være en af sportens absolut største begivenheder, og stemningen er helt fantastisk i disse dage. Løbet afholdes i slutningen af maj.

Mange F1-løb i Europa

Spaniens Grand Prix er også et populært løb. Det er ikke ualmindeligt, at danskerne tager til Spanien for at få en skøn F1-oplevelse. Formel 1 i Italien er også i den populære ende, og her kan man også finde mange rejser til. Der kan være fordele ved at rejse sammen med en gruppe, uanset om man kender de andre på rejsen i forvejen eller ej.

Formel 1 er populært, og har man ikke set et løb før, så kan man for alvor opleve suset, når man kommer til en F1-bane. I Danmark er vi ikke så heldige at have en bane. Der var engang tale om, at en bane kom til København, men det er efterfølgende et projekt, der er blevet afblæst. Det er dog aldrig til at vide, hvad der sker i fremtiden, og man må bare holde sig opdateret, hvis man ønsker at følge med i udviklingen. Mens vi venter, afholdes der EM i Parken, og hvorfor ikke varme op til det event med lidt Euro 2020 betting?