Kevin Magnussen er en dansk racerkører i Formel 1. Han er søn af en anden kendt racerkører, nemlig Jan Magnussen. Ligesom sin søn har Jan Magnussen også kørt Formel 1, men han kører nu udelukkende race i de amerikanske racing serier samt hvert år på Le Mans.

Kevin er født i Roskilde på Sjælland, i Oktober 1992, og går også under kælenavnet “KMag”. Kevin startede sin racing karriere i en gokart ligesom mange andre håbefulde racerkører. Fra 2008 og frem gik det stærkt for Kevin. Her startede han nemlig i Formel Ford serien, iøvrigt ligesom sin far, og den vandt han. Kevin lagde ud med imponerende resultater i Formel Ford serien og dette blev der straks lagt mærke til. Da han i slutningen af 2008 havde vundet Formel Ford serien blev han rykket op til Formel Renault 2.0.

I denne serie blev det til også en til god portion succes, og Kevin blev udnævnt “Rookie Driver of The Year”. 2009 blev også året hvor Kevin for første gang kom til at sidde i et Formel 1 sæde. Han blev nemlig en del af McLarens “Young Driver Programme”.

I 2010 blev Kevin igen rykket op. Denne gang til Formel 3 i den tyske serie. Det blev også en succes for Kevin og endnu en gang blev Kevin udnævnt til “Rookie Driver of the Year”. I 2011 skiftede Kevin til Carlin teamet og blev en del af den britiske Formel 3 serie. Dette med kæmpe succes. Da sæsonen skulle gøres op var Kevin bedst i stort set alt. Flest hurtigste omgange, flest omgange som førende bil og flest Pole Positions. Det er imponerende.

2012 og 2013 blev skelsættende år for Kevin. Han leverede imponerende resultater for teamet i World Series by Renault 3.5, og det blev også her at Kevin satte hurtigste tid af alle testkørere, da der blev afholdt Young Drivers Test i Abu Dhabi. Det betød at Kevin blev udnævnt til reservekører for McLaren. Sidst i 2013 blev det afsløret at Kevin fik et fast sæde hos McLaren fra 2014-sæsonen.

I hans allerførste Grand Prix som blev kørt i Australien, kvalificerede Kevin sig på en 4. plads. I løbet kørte han fantastisk og endte på en fornem 3. plads og dermed en podieplacering. Dette gjorde Kevin til den eneste dansker i historien, som har stået på podiet i Formel 1. Kevin fik endda 2. pladsen i løbet efter at Daniel Ricciardo blev diskvalificeret efter løbet. Desværre holdte det ikke længe, da Kevin i December 2014 blev degraderet til test- og reservekører, da teamet ansatte Fernando Alonso. I slutningen af 2015 meldte McLaren ud at Kevin ikke ville få sin kontrakt med teamet forlænget, og dermed så ud til at drømmen i Formel 1 ville slutte. Heldigvis ville skæbnen det anderledes.

3. februar 2016 fik Kevin igen et velfortjent sæde i Formel 1, og dette blev hos Renault. Renault vendte tilbage til Formel 1 og havde store forventninger. Kevins holdkammerat i teamet blev en debutant i Formel 1 ved navn Jolyon Palmer. Sæsonen startede fint for Magnussen og Renault, men det blev aldrig rigtig til det helt store.

11. November 2016 skrev Kevin Magnussen under på en kontrakt hos Haas Racing. Dette skulle vise sig at være et godt valg. Kevin er nemlig på nuværende tidspunkt den absolut største og bedste danske racerkører der har kørt Formel 1.